IMPACT dag voor ouders en kinderwerkers – 28 januari

[] - website-flyer-impact-2017.png

Een afwisselende dag van ontmoeting, onderwijs vanuit Gods Woord en praktische tips en ideeën voor ouders en kinderwerkers!

Dit jaar is het thema “Voor wie leef jij?” - Het is als ouder of kinderwerker best moeilijk om in deze maatschappij, waarin er aan alle kanten aan de kinderen getrokken wordt, te blijven staan voor wat je gelooft!
Hoe leven we ze voor wat we belangrijk vinden? Hoe bereiken we al die plannen die we altijd gehad hebben met en voor onze kinderen? Hoe leren we hen te bidden of stille tijd te houden? Hoe geven we inhoud aan de tijd met de kinderen op club of zondagschool? Hoe houd je je gezin of een groepje kinderen in het gareel?
Op deze en andere vragen hopen we 28 januari met elkaar een antwoord te vinden vanuit Gods Woord!

Naast een plenaire sessie zullen er 2 seminarrondes zijn waarbij je kan kiezen uit een vijftal seminars. Klik hier voor een beschrijving van de verschillende seminars.

Wanneer: Zaterdag 28 januari 2017
Waar:

De Herikon
Stationsstraat 2
3881 AD Putten 

Tijden: 9.30 – 16.00 uur (Inloop vanaf 9.00 uur)
Kosten: € 15,- (incl. lunch)
Aanmelden: Aanmelden kan via het contactformulier of door te mailen naar info@deherikon.nl
(Geef bij de opgave 3 voorkeursseminars aan die je zou willen volgen)

Het programma van de dag vind u hier.

Het promotiefilmpje vind u hier.

Mocht je deze dag in jouw gemeente/kerk willen promoten dan kun je contact met ons opnemen voor flyers en/of het filmpje.

 
 
 • meer lezen
  Agenda De Herikon 2017 t/m de zomer
   
  De zomerplanning voor 2017 is bekend. Klik voor meer informatie op ►meer lezen
   
 • meer lezen
  Terugluisteren bijbelstudies David Clemens ...
   
  De Bijbelstudies van David Clemens over hoe we om moeten gaan met 'onmogelijke' mensen kunt u beluisteren op onze pagina Beeld en Geluid (Diversen).
   
 • meer lezen
  Bijbelstudie Babylon versus Jeruzalem
   
  Tijdens het afgelopen 40+ weekend eind november 2015 hebben we 2 Bijbelstudies mogen doorkrijgen over Babylon versus Jeruzalem. U kunt dit beluisteren op onze pagina Beeld en Geluid (Diversen).
    
 
 • aanmelden
  Jongvolwassenenweekend (opgave via ►aanmelden)
  vr 06 - zo 08 Oktober 2017
   
  Jongvolwassenenweekend (voorheen 20+ Weekend). Opgeven kan via ►aanmelden. Van vrijdagavond 19.30 uur t/m zondagmiddag 15.00 uur. De kosten zijn € 45.
   
 • aanmelden
  16+ weekend (opgave via ►aanmelden)
  vr 27 - zo 29 Oktober 2017
   
  Een gaaf weekend voor 16+ ers die meer willen halen uit hun relatie met God. Van vrijdagavond 19.30 uur t/m zondagmiddag 15.30 uur. De kosten zijn € 45.
   
 • aanmelden
  IVM kerndag (opgave via contactformulier)
  za 04 Nov 2017
   
  Op deze kerndag zal een aantal lessen gegeven worden uit de cursus In de Voetstappen van de Meester. De lessen zullen interactief zijn met ook vele praktische ideeën om direct te kunnen gebruiken in je kinderwerk. De kosten voor deze dag bedragen € 15,- (incl. cursus materiaal en een lunch). LET OP: opgave via contactformulier, NIET via de knop aanmelden!
   
 • aanmelden
  Weekend 13-15 jaar (opgave via ►aanmelden)
  vr 10 - zo 12 November 2017
   

  Een gaaf aanmoedigingsweekend voor tieners tussen de 13 - 15 jaar die meer willen halen uit hun relatie met God. Van vrijdagavond 10 november 19.30 uur t/m zondagmiddag 12 november 15.30 uur. De kosten voor het weekend zijn € 45,-.