Jubileum

Op zaterdag 16 april 2011 hebben we met 400 mensen ons 60-jarig jubileum gevierd. Wat was het een geweldige dag! In de dankdienst hebben we teruggekeken op wat God de afgelopen 60 jaar heeft gedaan door het werk van de Herikon heen. Het was een bijzondere dienst met prachtige liederen en bemoedigende getuigenissen en de presentatie van de jubileumuitgave van "God heeft geen kaas beloofd", het boekje dat de ontstaangeschiedenis van het werk verteld. In de middag was er van alles te beleven. Men kon weer mee doen aan ouderwetse kampactiviteiten als trefbal, vlaghijsen en zwaardoefening. Maar waar men het meeste van genoot waren de onverwachte ontmoetingen, het ophalen van herinneringen en het bijpraten met bekenden "van vroeger". We danken God voor een enorm gezegende dag.

Klik hier voor het fotoalbum van het jubileum. Dit opent een nieuw scherm, klik op de plaatjes om deze te downloaden.

Er zijn die dag ook een aantal jubileumartikelen verkocht. U kunt deze nog steeds bestellen. Het betreft:

 • Jubileumuitgave "God heeft geen kaas beloofd"                 
 • DVD met beeldmateriaal van de kampen in Friesland          
 • DVD met beeldmateriaal van de kampen in Krachtighuizen   
 • DVD met beeldmateriaal van de kampen op de Herikon      
 • CD met kampliederen uit 1955-2009                                

Het boekje "God heeft geen kaas beloofd" kost € 8 exclusief verzendkosten. De DVD's en CD kosten elk € 3 exclusief verzendkosten. De opbrengst komt na aftrek van kosten geheel ten goede aan het project sanitair.

Klik hier om nog eens terug te luisteren naar de jubileumdienst en het jubileumfilmpje te bekijken dat speciaal voor deze dag gemaakt is. 60 jaar de Herikon in ruim 8 minuten...

 

 

 
 
 • meer lezen
  Agenda De Herikon 2018 t/m de zomer
   
  De planning voor najaar 2017 en voorjaar en zomer 2018 is bekend. Klik voor meer informatie op â–ºmeer lezen
   
 • meer lezen
  Terugluisteren bijbelstudies David Clemens ...
   
  De Bijbelstudies van David Clemens over hoe we om moeten gaan met 'onmogelijke' mensen kunt u beluisteren op onze pagina Beeld en Geluid (Diversen).
   
 • meer lezen
  Bijbelstudie Babylon versus Jeruzalem
   
  Tijdens het afgelopen 40+ weekend eind november 2015 hebben we 2 Bijbelstudies mogen doorkrijgen over Babylon versus Jeruzalem. U kunt dit beluisteren op onze pagina Beeld en Geluid (Diversen).