Kinderclubs

Op de Herikon geloven we nog steeds in het nut van Bijbelclubs. Clubs zijn geschikt voor evangelisatie doeleinden maar kunnen ook een belangrijke rol spelen in de geestelijke ontwikkeling van kinderen. Het regelmatige karakter helpt de clubleiders om de individuele kinderen beter te leren kennen waardoor ze aandacht op maat kunnen bieden. Clubs zijn vaak laagdrempelig omdat in een woonwijk plaatsvinden.

Als Herikon hebben we al meer dan 60 jaar ervaring met het leiden en opstarten van kinderclubs. We helpen u graag deze bediening vorm te geven of nieuw leven in te blazen. U kunt dan denken aan adviezen, trainingen en hulp bij het opstarten van een club.

Hulpmiddelen

We hebben een grote hoeveelheid hulpmiddelen beschikbaar. U moet dan denken aan Bijbelleesroosters, traktaten, creatieve manieren om het Evangelie uit te leggen, strokenbord en liedboeken.

Klik hier voor een handig boekje met een overzicht van beschikbare hulpmiddelen.

 
 
 • meer lezen
  Agenda De Herikon 2018 t/m de zomer
   
  De planning voor najaar 2017 en voorjaar en zomer 2018 is bekend. Klik voor meer informatie op â–ºmeer lezen
   
 • meer lezen
  Terugluisteren bijbelstudies David Clemens ...
   
  De Bijbelstudies van David Clemens over hoe we om moeten gaan met 'onmogelijke' mensen kunt u beluisteren op onze pagina Beeld en Geluid (Diversen).
   
 • meer lezen
  Bijbelstudie Babylon versus Jeruzalem
   
  Tijdens het afgelopen 40+ weekend eind november 2015 hebben we 2 Bijbelstudies mogen doorkrijgen over Babylon versus Jeruzalem. U kunt dit beluisteren op onze pagina Beeld en Geluid (Diversen).